Hoe werkt tanden bleken?

Voordat de behandeling plaats vindt, krijg je eerst een intake gesprek met onze tandheelkundige. Daar valt ook een mondonderzoek onder. We kijken dan naar de verkleuring van je tanden, de reden van de verkleuring en of je vullingen hebt.

Daarna geven we je een uitgebreide uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je hebt hierbij altijd de gelegenheid om vragen te stellen.

Dan gaat de daadwerkelijke behandeling beginnen. Tijdens de behandeling krijg je een mondspreider in je mond. Dit is om de tanden vrij te houden van de lippen.
De tandheelkundige brengt een activator aan op je tanden en daarna de whitening-gel. Deze whitening-gel heeft alle Europese goedkeuringen, zowel ISO als CE. De gel is 100% pH neutraal waardoor er niets veranderd aan het hardheid van uw tandglazuur. Wij werken uitsluitend met ingrediënten aangeleverd door Moeder Natuur. De gel is daardoor 100% natuurlijk.

Tanden verschil

Om de gel zijn werk te laten doen gebruiken we een uv lamp. Deze wordt op je tanden gericht en je krijgt een brilletje op om je ogen te beschermen. Afhankelijk van de behandeling en het gewenste resultaat, wordt deze lamp ingesteld op 20, 40, 60 of 80 minuten.

Hierna wordt de whitening-gel en activator van je tanden gehaald en kun je het resultaat met een brede lach bekijken.

Wij garanderen je direct resultaat met een mooie witte lach.

Kies je behandeling voor witte tanden

Opfrisbeurt – stralend witte tanden – super witte tanden – the Hollywood smile
Direct resultaat in één behandeling

KOM JE MET 2 PERSONEN OF MEER? DAN ONTVANG JE 10% KORTING P.P.
Met PIN betalen is MOGELIJK

Veilig en professioneel witte tanden

Tanden bleken moet altijd 100% veilig gebeuren! Dat kan alleen wanneer de tandheelkundige de juiste opleiding heeft gehad. Bij Witte tanden Oisterwijk zijn al onze tandheelkundigen opgeleid door professionals uit de tandzorg.
Daarnaast heeft onze whitening-gel alle Europese goedkeuringen, zowel ISO als CE. De gel is 100% pH neutraal waardoor er niets veranderd aan de hardheid van het tandglazuur. Wij werken uitsluitend met ingrediënten aangeleverd door Moeder Natuur. De gel is daardoor 100% natuurlijk.

Wij garanderen je een veilige behandeling en mooie witte tanden.